Publicitat
Publicitat

Audiències

'Sense ficció' lidera el 'prime time' amb un dels documentals més vistos de la temporada

L'amistós de futbol entre Espanya i Corea del Sud s'apropa als 400.000 espectadors

El documental 'Què mengem?', que TV3 va emetre aquest dimecres dins l'espai 'Sense ficció', va reunir 579.000 espectadors i va tenir una quota de pantalla del 17,4%. Amb aquestes xifres, l'espai es va situar com el segon programa més vist del dia, per darrere del 'Telenotícies migdia' –líder, amb 700.000 seguidors– i també com la tercera edició del 'Sense ficció' més vista de la temporada.

El tram final del documental, però, es va veure amenaçat per l'estrena de 'La re-vuelta', una nova variant de 'Gran Hermano' que ahir va debutar a Telecinco amb 359.000 espectadors i un 17% de 'share' mitjà i que va ser el clar dominador del 'late night'. El 'reality' es va imposar clarament a la sèrie d'Antena 3 'Los protegidos', que es va quedar amb 285.000 seguidors i un 10,8% de quota de pantalla.

Pel que fa al partit de futbol amistós entre la selecció espanyola i la de Corea del Sud, va ser líder durant la primera part, mentre que la segona va aconseguir uns resultats molts similars als del 'Telenotícies vespre', que s'emetia simultàniament. De mitjana, el partit va tenir 389.000 espectadors i un 16,3% de 'share'.

Al global del dia, TV3 va ser la cadena més vista, amb un 16,3% de quota mitjana. Per darrere van quedar Telecinco (12,9%) i La 1 (11,2%).


Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT