Publicitat
Publicitat

Audiències

'Veterinaris' reuneix 790.000 espectadors i lidera en el seu retorn

Telecinco es converteix en la principal alternativa al 'prime time' de TV3 gràcies a l'Atlètic de Madrid - València de l'Europa League

'Veterinaris' ha tornat a TV3 per la porta gran. L'espai que presenta Pol Izquierdo va reunir aquest dijous, en la primera entrega de la nova temporada, 790.000 catalans, i va arribar al 23,7% de quota de pantalla, unes dades que el converteixen en l'espai més vist del dia. A més, TV3 va mantenir una clara hegemonia durant la resta del 'prime time' gràcies al 'Polònia', que amb 643.000 seguidors i un 20,9% de 'share' va situar-se en el tercer lloc del rànquing diari, per darrere del 'Telenotícies vespre' (683.000 espectadors).

La principal alternativa a l'oferta nocturna de TV3 va ser el futbol. El partit entre l'Atlètic de Madrid i el València corresponent a l'anada de les semifinals de l'Europa League va aportar 419.000 espectadors i un 13,4% de quota a Telecinco, i va convertir-se en la sisena emissió més vista d'aquest dijous.

Per cadenes, TV3 va dominar amb claredat: va tenir un 17,2% de 'share' mitjà al conjunt del dia, mentre que Telecinco, segona, es va quedar amb un 12,3%. El tercer lloc va ser per a Antena 3, que va aconseguir un 10,4% de quota de pantalla mitjana.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT