PREMSA
Mèdia 30/04/2011

El jutge augmenta la fiança a Millet i Montull, anuncia 'El Periódico'

El diari barceloní assenyala que hauran d'aportar fins a 24 milions si volen conservar la llibertat provisional. Tots els diaris reflecteixen l'increment de l'atur i el casament reial a Londres a les portades. "Atur intolerable", segons 'El Periódico', "2.370 aturats més cada dia", segons 'La Vanguardia'

Redacció
2 min
Portada de 'El Periódico'

BarcelonaEl nou jutge del cas Millet és "més dur". Ho anuncia 'El Periódico' en la seva portada d'aquest dissabte. El diari explica que una interlocutòria del nou instructor augmenta la fiança a Millet i Montull: dels 3,6 milions exigits pel jutge Juli Solaz el setembre de 2009, ara es passa a 24 milions. També es prohibeix a les respectives esposes vendre's patrimoni.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'obertura de portada, però, és per a un tema present a totes les portades: l'atur. "Atur intolerable", segons 'El Periódico', "2.370 aturats més cada dia", diu 'La Vanguardia', "727.600 aturats a Catalunya", destaca l''AVUI', "Atur descontrolat", diu l'ARA.

El casament reial del príncep Guillem d'Anglaterra i Kate Middleton és també una constant a les portades d'avui. La Vanguardia destaca "Un conte de fades global", mentre que 'El Mundo' parla de "Superproducció a Buckingham Palace".

EL CÀSTIG DE CRISTIANO RONALDO

Pel que fa a la premsa esportiva, el diari 'As' destaca en portada la "Tarjeta groga" que Mourinho ha mostrat a Cristiano Ronaldo deixant-lo fora de la convocatòria per al partit de Lliga contra el Saragossa.

També cueja encara la polèmica per l'arbitratge i les declaracions de l'entrenador del Reial Madrid després de la semifinal de Champions. 'L'Sport' destaca en portada que la UEFA podria sancionar Mourinho amb un mínim de quatre partits o una inhabilitació de fins a sis mesos.

El 'Mundo Deportivo' titula "A per la Lliga" i recull les paraules de Josep Guardiola alertant que el resultat del partit del Barça d'avui davant la Reial Societat por deixar sentenciada la Lliga. 'Marca' col·loca en portada la "Conjura per a la remuntada" del Reial Madrid.

stats