Les aventures de 'Jo, Elvis Riboldi' tindran una sèrie d’animació

Hi participen el canal Super3 i productores catalanes i franceses

Les novel·les gràfiques d’Elvis Riboldi, el nen hiperactiu que viu aventures esbojarrades amb els seus amics, han traspassat fronteres i ja tenen seguidors arreu del món. Ara aquest fenomen de la literatura infantil, anomenat 'Jo, Elvis Riboldi', tindrà la seva versió televisiva amb una sèrie d’animació catalanofrancesa coproduïda per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), així com diverses empreses audiovisuals de Catalunya i França. Amb el mateix títol que els llibres, la sèrie constarà de 52 capítols d’onze minuts i es podrà veure a través del canal Super3.

Tot i estar encara en fase de producció, la sèrie ja ha estat prevenuda a més de 130 territoris de tot el món i ha estat reconeguda internacionalment al MIPJunior del MIPCom, al Festival d’Animació d’Annecy (MIFA), al Cartoon Forum de Tolosa de Llenguadoc o a l’Anima’T de Sitges.

Els onze llibres de la col·lecció d’Elvis Riboldi, que s’han convertit en un èxit editorial, estan escrits per Bono Bidari, que és el pseudònim dels guionistes Jaume Copons, Daniel Cerdà i Ramon Cabrera, i de l’il·lustrador Òscar Julve.

Més continguts de