Humor gràfic
Mèdia 05/10/2011

Aznar i Botella practiquen sexe en una nova il·lustració polèmica d''El Jueves'

La revista satírica fa referència als 180.000 euros amb què els haurà d'indemnitzar Telecinco amb una imatge gairebé idèntica a la que van protagonitzar els prínceps d'Astúries el 2007

Ara
1 min

BarcelonaEl número d'El Jueves d'aquesta setmana té tots els números per ser l'origen d'una nova polèmica. La revista reprodueix a les seves pàgines l'escena sexual que fa quatre anys protagonitzaven en portada els prínceps Felip i Letizia, que va comportar el segrest d'aquell número, però ara amb les cares de l'expresident del govern espanyol, José María Aznar, i la seva dona, Ana Botella.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El motiu d'aquesta imatge són els 180.000 euros amb què Telecinco haurà d'indemnitzar-los després que el Tribunal Suprem hagi sentenciat a favor seu en el cas que des del 2007 els enfrontava a la cadena arran d'una informació apareguda al programa Aquí hay tomate, en què s'assegurava que estaven a punt de separar-se per culpa d'una relació extramatrimonial. És per aquest motiu que la caricatura d'Aznar pensa en Jorge Javier Vázquez, presentador del desaparegut programa, mentre practica sexe amb la seva dona a la revista.

stats