Mèdia 04/02/2013

Els alts i baixos de Justin Bieber i Selena Gomez

A.c.r.
1 min
Els alts i baixos  de Justin Bieber  i Selena Gomez

Ahir no, avui sí, demà vés a saber. Aquest sembla ara mateix el plantejament vital dels joves cantants Selena Gomez i Justin Bieber, que es reconcilien i tornen a barallar-se a la velocitat de la llum. En els últims tres mesos ja han trencat dues vegades -la primera al novembre i la segona durant les vacances que van compartir per Cap d'Any-, i l'última ja semblava del tot definitiva quan divendres el portal Hollywood Life desvelava que la noia havia decidit desfer-se de tots els objectes que li recordaven el seu exnòvio, incloent-hi tots els regals que ell li havia fet mentre estaven junts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest fet mostrava una clara voluntat de posar el punt final definitiu a la relació, però la seva història està cridada a convertir-se en un veritable culebró, i tot just 24 hores després d'aquest episodi s'ha produït un gir de guió totalment inesperat que ha portat Gomez, de 20 anys, a passar la nit a casa de Bieber, que en té 18. Si més no, així ho assegurava el portal X-17 Online basant-se en el testimoni de diverses persones que van veure-la sortir diumenge a primera hora del matí abans de pujar en un cotxe del noi per anar cap a l'estudi de gravació.

Sembla, doncs, que Bieber estaria més a prop d'aconseguir el seu objectiu de recuperar l'amor de Gomez -a qui dedica tres cançons del seu últim disc-, però coneixent els precedents es fa difícil aventurar-se a dir què passarà a partir d'ara.

stats