Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ

Obama: "No hi ha millor tribut que el fet que mig món s'hagi assabentat de la seva mort a través d'un enginy inventat per ell"

El president dels Estats Units ha lamentat la mort del geni d'Apple

El president dels EUA, Barack Obama, ha lamentat, en un comunicat, la mort de Steve Jobs i ha dit que estava "entre els més grans dels innovadors nord-americans".

Jobs, ha dit, va ser "prou valent per pensar de manera diferent, prou agosarat per creure que podria canviar el món i amb el talent necessari per aconseguir-ho".

Va exemplificar l'"esperit de l'enginy nord-americà" fent "els ordinadors personals i posant-nos internet a la butxaca, va fer la revolució de la informació no només accessible, sinó també intuïtiva i divertida".

Li agradava dir que vivia cada dia com si fos l'últim, i "perquè així ho va fer, va transformar les nostres vides, va redefinir indústries senceres i va aconseguir una d'aquestes rares proeses en la història de la humanitat: va canviar la manera en què cada un de nosaltres veu el món ", va afegir Obama.

"El món ha perdut un visionari, i potser no hi hagi un tribut més gran al seu èxit que el fet que bona part del món s'hagi assabentat de la seva marxa a través d'un enginy que va inventar ell", ha indicat el president en la nota.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT