Publicitat
Publicitat

Audiències

Més d'1,8 milions de catalans van veure el Milan-Barça, rècord de la temporada

TV3 arrasa gràcies al 52,4% de quota que va aconseguir el partit. Èxit de la semifinal de 'Tu cara me suena', amb 532.000 seguidors

La victòria del Barça al camp del Milan va mantenir 1.860.000 espectadors enganxats a la pantalla de TV3 aquest dimecres a la nit. Va ser el partit més vist fins ara aquesta temporada, superant justament el Barça-Milan de la primera volta de la lligueta de la Champions, que havia aportat a La 1 1.615.000 espectadors. Amb un share extraordinari (52,4%), el matx va ser la base que va permetre a la cadena catalana liderar el dia amb un avantatge insultant: 23,4% de quota mitjana, més de 10 punts per sobre d'Antena 3, que va ser segona amb el 13,3% de share.

La cadena de Planeta va aconseguir un gran resultat amb l'emissió de la semifinal del concurs Tu cara me suena, que tot i coincidir amb el postpartit de TV3 va fregar el seu rècord de la temporada, i es va enfilar fins als 532.000 espectadors a Catalunya i va obtenir un share del 21,8%. L'espai que presenta Manel Fuentes va ser el quart més vist del dia, superat només pel Milan-Barça, el Zona Champions i el Telenotícies migdia, amb què TV3 va copar el podi.

L'estrena de la segona temporada de The walking dead a La Sexta va situar-se com la tercera opció preferida pels catalans en prime time. Amb 369.000 espectadors i una quota de l'11,1% va col·locar-se com la sisena emissió més vista del dia.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT