Mèdia 05/03/2018

'Black mirror', renovada per a una cinquena temporada

Netflix ha anunciat que està preparant una nova tanda d'episodis

Ara
1 min
'Black Mirror', renovada per una cinquena temporada

BarcelonaEls espectadors tindran una temporada més de 'Black mirror' per angoixar-se per l'efecte de la tecnologia en les seves vides. Netflix ha anunciat avui que ha renovat la sèrie d'antologia per a una temporada més, la cinquena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Black mirror', creada i escrita per Charlie Brooker, es va estrenar inicialment a la cadena britànica Channel 4, però a partir de la tercera temporada va passar a ser un producte de Netflix. La plataforma no ha avançat ni el nombre d'episodis que tindrà aquesta nova entrega ni quan s'estrenarà. Al seu perfil de Twitter, però, Netflix ha compartit un vídeo resum amb imatges de capítols d'anteriors temporades acompanyades del missatge 'The future will be brighter tan ever' (El futur serà més lluminós que mai).

Els episodis de 'Black mirror' funcionen com a històries independents, malgrat que tots tenen en comú l'exploració de la influència de la tecnologia -representada per les pantalles de les tauletes, ordinadors o 'smartphones'- en la vida diària de les persones.

stats