Internet
Mèdia 04/03/2011

La possibilitat que es rodin seqüeles de 'Blade Runner' revoluciona Twitter

Molts internautes desconfien de la qualitat de futures cintes basades en l'obra de Ridley Scott

Albert Castellví
2 min
Harrison Ford a 'Blade Runner'

BarcelonaBlade Runner és, des d'ahir, un dels trending tòpics de Twitter a nivell mundial. El fet podria sorprendre, però té una explicació: durant les últimes hores, corren per internet rumors que apunten al possible rodatge d'una seqüela i una preqüela de la mítica cinta dirigida el 1982 per Ridley Scott.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els internautes estan dividits davant d'aquesta notícia, tot i que la majoria mostren el seu escepticisme o fins i tot la seva decepció davant el que intueixen que seran films que rebaixaran la qualitat de l'obra original. Alguns es mostren disposats a iniciar campanyes en contra del rodatge de les noves pel·lícules, i altres fan referència a l'"odi" que Hollywood deu tenir cap als seguidors de Blade Runner per haver-se decidit a rodar-ne segones i terceres parts. "Blade Runner és la meva pel·lícula preferida. No vull veure Jar Jar Binks perseguint replicants", assegura un tuitaire, recordant el polèmic personatge de les darreres entregues de La Guerra de les Galàxies, que va desagradar a molts dels seguidors de la sèrie.

Tot plegat ha començat arran de la notícia que la productora Alcon Entertainment, que distribueix les seves pel·lícules a través de la Warner, estaria interessada a adquirir els drets de Blade Runner amb la intenció de fer-ne una franquícia que podria incloure no només preqüeles i seqüeles sinó fins i tot sèries de televisió.

Blade Runner, inspirada en la novel·la de Philip K. Dick Somien els androides en ovelles elèctriques?, s'ambienta a Los Angeles de l'any 2019 per explicar la complexa relació entre els humans i els replicants, uns robots idèntics a les persones, amb una força sobrehumana i que han arribat a desenvolupar sentiments.

stats