TVE cancel·la el concurs ‘Bloqueados por el muro’

El concurs presentat per Àngel Llàcer obtenia una audiència molt discreta

Després de dos mesos sense que l’audiència remuntés, Televisió Espanyola ha dit prou i ha decidit cancel·lar Bloqueados por el muro, el concurs que presenta cada migdia Àngel Llàcer. Segons ha avançat El Confidencial Digital, la cadena ja ha comunicat la decisió a la productora de l’espai, Gestmusic, i el format desapareixerà de la graella un cop s’hagin emès les entregues que ja s’han rodat.

El nou concurs caducat de TVE

El programa, estrenat el 13 de juliol, s’ha quedat amb una mitjana de 471.000 espectadors i un 4,6% de quota de pantalla a Espanya (47.000 persones i 2,9% a Catalunya), uns registres molt baixos que, a més, perjudiquen el rendiment del Telediario, que s’emet just a continuació. El concurs ocupa la franja que abans corresponia a l’espai sobre premsa rosa Corazón, que el curs passat es va situar en el 8,4% de share a Espanya.

La seva estrena, a més, formava part de la polèmica reestructuració dels informatius territorials, que es van haver d’escurçar per fer-li lloc. Tot i la desaparició del programa, però, la cadena no té intenció de tornar a la situació anterior, sinó que es preveu substituir-lo per un nou format de temàtica gastronòmica.