Mèdia 14/04/2021

'Los Bridgerton' continuarà explicant històries d'amor i sexe amb una tercera i quarta temporada

La plataforma està rodant la segona entrega

2 min
'Los Bridgerton' és una de les noves sèries estrenades durant el 2020

Si fins fa poc Netflix semblava no voler allargar les seves sèries més del necessari, amb Los Bridgerton, un dels seus grans èxits recents, està disposada a fer una excepció. La plataforma ha anunciat que ha renovat la ficció per una tercera i una quarta temporada, quan encara està filmant la segona entrega. La sèrie, produïda per Shonda Rhimes, adapta la saga de novel·les romàntiques de Julia Quinn centrades en una família benestant de l'època de la Regència anglesa. Cada un dels vuit llibres de la col·lecció explica la història d'amor d'un germà o una germana de l'extensa família Bridgerton.

La setmana passada la sèrie va anunciar que l'actor protagonista de la primera temporada, Regé-Jean Page, que dona vida al duc de Hastings, no participaria en la següent entrega, una notícia que els fans van lamentar a través de les xarxes socials. Page només havia signat contracte per a la primera temporada i, tot i que els responsables de la sèrie li han ofert aparèixer en uns quants capítols de la nova entrega, ha preferit no continuar en la producció. De fet, després del primer llibre, el duc de Hastings apareix molt esporàdicament en la resta de volums de la col·lecció. Aquesta setmana Shonda Rhimes, que en el passat ha tingut problemes amb actors que ha fet marxar de les seves sèries, es mostrava sorpresa per la reacció dels fans i recordava als seguidors de la sèrie que no han matat el personatge.

La productora ha assegurat als fans que no s'han de preocupar i que la sèrie continuarà mantenint el nivell de sexe i romanticisme que tenia la primera temporada. La nova entrega estarà centrada en la història d'amor de l'Anthony (Jonathan Bailey), el primogènit dels Bridgerton. Una de les novetats és la incorporació de l'actriu Simone Ashley, vista a Sex education i que donarà vida a l'interès romàntic del protagonista.

stats