Mèdia 19/03/2021

Brittany Murphy tindrà un documental sobre la seva misteriosa mort

L'estrella dels noranta va morir de pneumònia i intoxicació amb drogues mesos abans que el seu marit per les mateixes causes

1 min
Brittany Murphy

Un projecte encara no titulat presentarà un retrat profund i íntim sobre la vida, la carrera i la tràgica mort de l'actriu i estrella dels 90, Brittany Murphy. La sèrie encarregada per HBO a Blumhouse Television anirà més enllà de les teories de la conspiració i els titulars, amb noves entrevistes dels més propers a l'artista i imatges d'arxiu fins ara inèdites. Murphy va morir sobtadament el 20 de desembre del 2009 a casa seva, a Hollywood Hills. Tenia llavors 32 anys. La seva mort va ser declarada accidental i un forense de Los Angeles va determinar que va ser causada per "una combinació de pneumònia, deficiència de ferro i intoxicació per múltiples drogues".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No obstant això, la mort del seu marit mesos després, Simon Monjack, que també es va dictaminar com causada per anèmia severa i pneumònia aguda, va generar preguntes i especulacions sobre la mort de Murphy. "Brittany Murphy era una estrella en ascens, la seva filmografia inclou pel·lícules que van definir una generació", ha explicat sobre el personatge la vicepresidenta executiva de programació de Blumhouse Television a Deadline. "Pensem que la seva història justifica una investigació més profunda i un examen de l'entorn que li va permetre convertir-se en víctima de l'èxit. Estem encantats d'associar-nos amb HBO Max i de col·laborar amb una directora com Cynthia Hill, que adopta un enfocament matisat d'històries complexes sobre dones i sobre problemàtiques contemporànies".

stats