Publicitat
Publicitat

TECNOLOGIA

A la caça de xarxes wifi públiques

Malgrat la popularització dels smartphones i tenir un punt d'incongruència, no tothom que en té un disposa de tarifa de dades al seu mòbil o PDA. En aquest cas tenir activada la detecció de xarxes wifi pot comportar alguna sorpresa. Sense anar més lluny a Barcelona l'Ajuntament ofereix 417 punts d'accés gratuït d'on xuclar, ubicats en centres cívics, museus, mercats, parcs i altres indrets. La connectivitat de franc és un reclam important per al sector de l'oci molt agraït pels turistes, i cada cop és més habitual que bars, restaurants o xiringuitos l'ofereixin als seus clients. Una idea que si s'estén provocarà no pocs conflictes amb el lobi de les companyies telefòniques. Ramon Tomàs

Integrada a Google Maps, permet explorar el món a peu de carrer des del mòbil gràcies a les panoràmiques. A més de buscar direccions i empreses, també ens canta la ruta per arribar a destí.

Versió mòbil del lector de llibres electrònics d'Amazon per buscar i comprar e-books a l'extensa base de dades de la companyia, amb més de 600.000 llibres llistats, així com també diaris i revistes.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT