Ràdio
Mèdia 10/02/2011

La SER emet demà 'L'hora L' i 'Especialistas secundarios' des del Moll de la Fusta

Els dos programes de Ràdio Barcelona s'oferiran des del carrer dins la campanya solidària Café para todos, impulsada per Marcilla

Albert Castellví
1 min

BarcelonaEls programes L'hora L i Especialistas secundarios, que emet diàriament la cadena SER en desconnexió per Catalunya, s'emetran demà en directe des del Moll de la Fusta de Barcelona, com a part de la campanya Café para todos, que impulsa Marcilla per col·laborar amb els bancs dels aliments.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir de les 12.20, L'hora L, que presenta Frederic Vincent, entrevistarà la responsable de la campanya, Arantxa Pascual, i el president de la Fundació Banc dels Aliments. A més, l'espai rebrà la visita del dibuixant Óscar Nebreda i del cantant Mazoni, que presentarà el seu darrer disc, Fins que la mort ens separi. De 13.30 a 14.00 agafaran el relleu els Especialistas secundarios, amb el seu espai carregat d'humor. Tothom que vulgui podrà apropar-se fins al Moll de la Fusta per veure en directe la realització dels dos programes.

Amb la campanya Café para todos, que el 10 de gener va posar en marxa la segona edició, Marcilla es compormet a aportar dues tasses de cafè al Banc dels Aliments per cada producte de la marca que es vengui fins al dia 13 de febrer.

stats