REPORTATGE
Mèdia 15/07/2012

La caixa llesta

Darrere de les sèries de televisió més conegudes i seguides hi ha un creador i un equip d'escriptors. Parlem amb cinc coneguts guionistes que treballen als Estats Units perquè ens expliquin com s'ho han fet per convertir-les en l'obsessió cultural del moment

Ara
1 min

BarcelonaTots els que estiguin seguint i disfrutant aquesta cinquena temporada de Mad men, els que no puguin perdre's ni un sol dels misteris resolts per l'estranya parella de Bones, els que tinguin addicció a les històries de vampirs o zombis per a adults o els que s'hagin enganxat completament al terror sexualitzat d'American horror story ja ho saben: mirar la televisió s'ha convertit des de fa temps en un plaer molt cultural i en un mecanisme que ens atrapa amb les vides d'uns personatges que ens acostumem a veure a casa cada setmana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les sèries de televisió no només no tenen res a envejar al cinema, sinó que ara mateix fins i tot li poden donar més d'una lliçó narrativa.

Els guionistes Alan Ball (True Blood), Matthew Weiner (Mad men), Ryan Murphy (Glee, American horror story), Hart Hanson (Bones) i Frank Darabont (The walking dead) ens expliquen les claus d'aquest èxit.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats