8TV cancel·la l’informatiu ‘8 al dia migdia’

El programa, estrenat al setembre, s'emetrà per últim cop aquest divendres

L’espai informatiu 8 al dia migdia, que s’emet de dilluns a divendres a tres quarts de dues del migdia, cau de la graella de 8TV. La cadena de televisió privada ha cancel·lat el programa, que avui emet la seva última entrega. L’espai, de 15 minuts de durada, precedia fins avui l’ Arucitys i estava presentat per Vanessa Petit i Paula Florit.

8 al dia migdia, que es va estrenar al setembre, era una de les principals apostes de 8TV per a aquesta temporada. La decisió de posar fi al programa és conseqüència del fort reajustament econòmic que viu la cadena, forçat pel fracàs de l’operació Telecinco: la cadena va cedir el 40% del capital a Mediaset, però això  no ha servit per redreçar les audiències amb els continguts procedents del canal privat espanyol. A més, les instruccions que arriben des de Mediaset en les últimes setmanes insisteixen a deixar d’apostar per la informació.

Al llarg d’aquests dos mesos d’emissió, el programa havia aconseguit unes xifres d’audiència discretes. 8 al dia migdia va aplegar, de mitjana, 16.000 espectadors i un 1,2% de quota de pantalla.

Més continguts de