PROMOCIÓ

Les cançons infantils de tota la vida, amb l'ARA

El Cantajoc s'ha convertit en tot un fenomen entre els infants de menys de sis anys. Es tracta d'un conjunt d'un CD i un DVD que inclouen 16 cançons infantils tradicionals interpretades per un grup d'animació, que proposa coreografies senzilles perquè els nens les puguin ballar. El cap de setmana que ve, l'ARA oferirà a tots els lectors, per només 9,95 euros, aquest pack de CD i DVD per cantar i ballar amb els més petits de casa.

El ball de la civada , Joan Petit , L'elefant en bicicleta i Bugui-bugui són alguns dels temes que formen la selecció musical del Cantajoc . L'Elies, la Mireia, el Daniel, la Sílvia i el David, els cinc components del grup Encant, s'encarreguen d'interpretar les cançons, i en el DVD ells mateixos presenten coreografies que animen els nens a ballar. L'objectiu és que les cançons es converteixin en veritables jocs que ajudin la canalla a desenvolupar la psicomotricitat i les habilitats comunicatives, i que estimulin les relacions entre pares i fills.

De fet, el Cantajoc s'ha convertit en una important eina didàctica en molts centres d'educació infantil, ja que facilita l'aprenentatge de les criatures a través del joc, el ball i la imitació de les coreografies. Els seus creadors, però, defensen que també pot ser una eina molt útil a casa.

El projecte del Cantajoc va néixer l'any 2004 en castellà, de la mà del productor argentí Pedro Zaidman. Ràpidament va començar a gaudir d'una gran acceptació en l'àmbit educatiu, fins al punt que els CD i els DVD de la versió original castellana van arribar als primers llocs de les llistes de vendes a l'Estat i van aconseguir diversos discos d'or i de platí. Però el fenomen ha anat més enllà del món digital i ha donat lloc a diversos espectacles que han aconseguit un gran èxit de públic.

Després de la versió en castellà van sorgir-ne d'altres, com la italiana i la catalana. Els lectors de l'ARA podran aconseguir la versió catalana dissabte i diumenge vinents, per 9,95 euros, juntament amb l'exemplar del diari.

Més continguts de