Televisió
Mèdia 19/05/2011

La candidata de Compromís acut al debat de Canal 9 amb una samarreta que acusa la cadena de "manipular"

Mònica Oltra lamenta, a més, que aquesta és la primera vegada en quatre anys de diputada, que pot "dirigir-se als espectadors de la cadena"

Redacció
1 min

BarcelonaLa número 2 per València de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, va participar ahir al debat que Canal 9 oferia amb els principals candidats a les eleccions autonòmiques de diumenge amb una samarreta on es podia llegir "Canal 9 manipula". Oltra va començar la seva intervenció mostrant la seva "satisfacció i alegria" per haver estat convidada al debat, i va afegir: "Després de quatre anys de diputada, de dos anys i mig de portaveu del meu grup, és la primera vegada que estic en un plató de la televisió pública valenciana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Oltra va qualificar Canal 9 de "Guantánamo informatiu", i va carregar contra el mateix espai en què estava participant: "Vostès aquesta nit no veuran un debat, veuran una cosa que s'ha gravat al matí i que són uns monòlegs successius, com El club de la comedia, més o menys, però sense gens de gràcia". Segons ella, es tracta d'un format "imposat pel PP".

stats