Ràdio
Mèdia 04/01/2011

La campanya solidària 'Cap nen sense joguina' de Ràdio Barcelona arriba a la 44a edició

Avui i demà es poden portar joguines noves a l'estand instal·lat davant la seu de l'emissora

Albert Castellví
2 min

BarcelonaRàdio Barcelona posa en marxa avui la 44a edició de la seva campanya solidària Cap nen sense joguina, que pretén recollir jocs per a infants malalts o de famílies amb pocs recursos econòmics. Avui i demà, a partir de les 10.30 del matí, tothom qui vulgui pot apropar-se fins a la seu de l'emissora, al carrer de Casp, 6, de Barcelona, per fer les seves donacions de joguines. Els responsables de la campanya demanen que siguin noves, ja que s'han de convertir en regals per a nens i nenes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La segona part de la campanya tindrà lloc demà a la nit, quan l'emissora emetrà en directe un programa especial presentat per Rosa Badia des de les 21.00 fins a les 5.00 durant el qual es recolliran diners per finançar la campanya de l'any que ve. Com és habitual, la marató consisteix en una subhasta de més de 40 objectes donats per diversos personatges famosos, com Xavi Hernández, David Villa o Andrés Iniesta –que aporten bótes signades per ells mateixos–, Javier Mariscal –que hi col·labora amb una litografia–, Pedro Almodóvar –que ha donat un CD i postals de la pel·lícula Mujeres al borde de un ataque de nervios signats–, Pasqual Maragall, Andreu Buenafuente o Shakira. Durant tota la nit, els oients del programa, les persones que hi assisteixin en directe o els que el segueixin a través d'internet licitaran per aconseguir aquests objectes, i els diners que es recullin es destinaran a la compra de joguines per a la campanya de l'any vinent.

Finalment, el dia de Reis es farà una cavalcada que servirà per portar les joguines fins a diversos hospitals i entitats socials de la ciutat de Barcelona: l'obra beneficosocial del Nen Déu, l'Hospital de Sant Pau i el centre d'acollida Sant Josep de la Muntanya.

La campanya Cap nen sense joguina és una iniciativa conjunta de Ràdio Barcelona (Cadena SER), El Corte Inglés, el Casino l'Aliança del Poblenou i l'Ajuntament de Barcelona.

stats