Publicitat
Publicitat

'El carnet de cacera del rei', a la portada del diari 'El Mundo'

El rotatiu mostra el certificat que demostra que Joan Carles de Borbó va matar un elefant amb uns ullals que pesaven 37,6 quilos cada un i que va necessitar disparar set trets

"Joan Carles de Borbó va matar un elefant els ullals del qual pesaven 37,6 quilos cada un i mesuraven 1,17 metres i 1,12 metres després de disparar set trets amb un rifle del calibre 470." Ho assegura el diari 'El Mundo' a la portada de l'edició impresa d'aquest diumenge, que mostra la imatge del carnet de cacera del rei espanyol. 'El carnet de cacera del rei', diu el títol de la informació, una exclusiva del diari dirigit per Pedro J. Ramírez. Aquest seria el balanç del viatge a Botswana de fa quinze dies, durant el qual es va trencar un maluc en una caiguda.

'El Mundo' completa la portada amb altres títols: 'La UE suavitzarà el calendari per reduir el dèficit al 3%', 'Rajoy es planteja que aquest any no hi hagi debat de l'estat de la nació [espanyola]' i '"Els que van arruïnar Espanya ja assetgen i amenacen Rajoy", declaracions d'Esperanza Aguirre.

Altres diaris presenten aquests titulars a les portades:

  • 'El Periódico': 'Merkel s'estova'.
  • 'El País': 'Europa dissenya un gran pla d'inversió per sortir de la crisi'.
  • 'Abc': 'Espanya, no sense l'euro. Merkel prepara una agenda de creixement per a Europa'
  • 'La Razón': 'No a prendre el carrer. L'esquerra busca un 'maig' espanyol'
  • 'La Vanguardia': 'Merkel obre la porta a estimular el creixement'
  • 'El Punt-Avui': 'Deu anys de presa de pèl', en referència a la poca inversió estatal a Catalunya
Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT