Ràdio
Mèdia 01/09/2011

Catalunya Ràdio encara la temporada "lluitant pel lideratge"

Manel Fuentes, líder dels matins, i Tatiana Sisquella, que conduirà cada tarda 'La tribu de Catalunya Ràdio' en substitució d'El secret', són les dues grans apostes

Redacció
1 min
Tatiana Sisquella ha presentat El suplement  l'última temporada,  amb un notable èxit d'audiència.

BarcelonaCatalunya Ràdio estrena dilluns la nova temporada amb l'objectiu de continuar "lluitant pel lideratge" d'audiència, que actualment té RAC1. Així ha presentat la programació el director de l'emissora, Ramon Mateu. La principal arma per aconseguir-ho serà, una temporada més, El matí de Catalunya Ràdio, que sí que és líder dels matins i que continua comandat per Manel Fuentes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El principal canvi es produeix a la franja de la tarda, en què Tatiana Sisquella conduirà La tribu de Catalunya Ràdio, en substitució d'El secret. Sisquella s'intercanvia la franja amb Sílvia Cóppulo, que deixa les tardes per fer-se càrrec del matí del cap de setmana, i es manté El suplement com a nom del programa.

L'altre canvi important és al migdia. L'espai d'humor Tot és molt confús, de Pere Mas, perd una hora, i s'acabarà a les 13.00 h. A continuació s'emetrà el nou espai d'esports Tenim un punt, que quedarà a les mans de Francesc Garriga. La resta de programes mantenen el seu espai a la graella: L'Oracle, amb Xavier Graset, de 15.00 a 16.00; El cafè de la Repúlica, amb Joan Barril, de 21.00 a 23.00, i l'esportiu El club de la mitjanit, que continuarà presentant Pere Escobar fins a la 1.00. De matinada, Xavier Solà continuarà al capdavant de La nit dels ignorants, mentre que Enric Lucena resumirà tot el que ha donat de si el dia a l'emissora a El visitant.

Els caps de setmana continuen reservant espai a programes com L'ofici de viure, Generació digital, Solidaris o En guàrdia, a més de La finestra indiscreta, de matinada, amb Àlex Gorina. El gruix de la programació, especialment a la tarda-vespre, l'ocuparà la informació esportiva a través del Tot gira.

stats