COMUNICACIÓ
Mèdia 08/10/2011

'El Mundo' recrea en un fotomuntatge la nit de noces de la duquessa d'Alba

El suplement 'LOC' mostra en portada una imatge fictícia de Cayetana i Alfonso en pijama al llit

Ara
1 min
Portada LOC

BarcelonaEl Mundo ha parlat amb la duquessa d'Alba (85) per esbrinar com va ser la nit de noces amb Alfonso Díaz (60) després de la sonada boda d'aquesta setmana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Ens estimem molt. Sóc molt romàntica", explica en una entrevista al supement LOC. Fins al dia abans de l'enllaç, Alfonso Díez dormia en un dels apartaments del palau de Las Dueñas destinat a les visites. La nit de noces va ser la primera que el nuvi es va instal·lar a l'habitació de la duquessa estil rococó, presidida per un llit de matrimoni.

El Mundo recrea com va anar la nit de noces amb un muntatge a la portada del suplement rosa del diari. "Primeres hores junts", diu el títol. Explica el peu de foto: "El fotomuntatge és una ficció que s'ajusta a la realitat. Segons ens diu donya Caietana, la nit de dimecres fa ser la primera que van passar junts al Palau de Las Dueñas".

"Com ha estat el primer matí de casada?", pregunta la periodista Concha Calleja a la duquessa. "Molt bonica. Com en un núvol. Encara no m'ho crec. Ha estat molt bonic. De debò, estem molt contents".

stats