Comunicació
Mèdia 16/03/2011

Rosa Cullell: "L'estructura de la CCMA està molt lligada al Parlament i als partits polítics"

L'exdirectora general dels mitjans públics catalans creu que la normativa actual de la Corporació "no respon a les necessitats del món en què vivim"

Albert Castellví
1 min
Rosa Cullell

BarcelonaL'exdirectora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosa Cullell, ha criticat avui "l'estructura de governança i direcció" de l'organisme públic, que considera "massa complexa per fer els canvis tan ràpidament com el mercat demana". En la seva opinió, "l'actual llei de la CCMA no respon a les necessitats del món en què vivim", ja que genera una estructura administrativa "massa pesada". Segons ella, la Corporació "té una estructura molt lligada al Parlament i als partits polítics, que fa més complexa la presa de decisions".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En declaracions a Els matins de TV3, on ha presentat el seu llibre El millor lloc del món, Cullell ha assegurat que "menys d'un any després" d'accedir a la direcció de la CCMA (l'abril del 2008) ja es va adonar que "no era la persona adequada" per al càrrec: "Jo sóc impacient, m'agrada prendre decisions ràpides, i em mancava la paciència necessària per negociar-ho tot i arribar a acords", ha afirmat. Per això, tot just dos anys després de convertir-se en directora general de la CCMA, va dimitir del càrrec.

Cullell s'ha mostrat partidària d'organitzacions "àgils i petites", característiques que no es corresponen amb les que té actualment la CCMA. També ha destacat que TV3 "té grans qualitats, sobretot la capacitat de crear una audiència molt fidel", però que tot i així "des del punt de vista de gestió ha de canviar". I ha afegit: "El món audiovisual públic, i més en aquests últims anys, necessita canvis".

stats