Mèdia 23/04/2011

iCat fm celebra els seus cinc anys amb una programació especial des de la plaça Catalunya

Segons el Baròmetre, té 104.000 oients diaris

Acn
1 min

BarcelonaiCat fm celebra aquest dissabte, diada de Sant Jordi, el cinquè aniversari del seu naixement amb una programació especial des de la plaça Catalunya. En aquests cinc anys, la més jove del grup d'emissores de Catalunya Ràdio ha apropat la música de grups com Mishima, Love of Lesbian, Sanjosex, Mazoni, The New Raemon, Els Amics de les Arts o Manel, a més d'altres grups catalans i internacionals de música independent. El naixement d'iCat fm també va suposar un nou concepte de ràdio, que combina tecnologia i innovació, fet pel qual ha rebut diferents distincions al llarg d'aquests cinc anys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb motiu del cinquè aniversari de l'emissora, iCat fm sortirà al carrer per celebrar amb els oients els primers cinc anys. De sis de la tarda a nou del vespre, passaran pel camió de l'emissora els conductors dels principals programes com Albert Puig, Jordi Tenas i Albert Miralles. També s'hi aproparan Joan Colomo, Mine!, Le Petit Ramon i Quart Primera, entre d'altres.

Segons les darreres dades del Baròmetre, l'emissora ha arribat fins als 104.000 oients diaris, una xifra considerada elevada per tractar-se d'un canal especialitzat i dedicat a la música que fuig dels grans èxits comercials.

El web d'iCat fm.cat complementa informativament les cançons i continguts que s'emeten a través de la ràdio. A més de la programació musical, l'emissora també dedica continguts a la cultura i l'oci, amb especial atenció als creadors i a la cultura emergent i menys convencional. També segueix de prop festivals musicals de referència com el Primavera Sound, Sónar, popArb, Faraday, Altaveu o In-Somni, entre d'altres.

stats