ANIMACIÓ
Mèdia 02/02/2012

El 3XL celebra el retorn de la primera saga de 'Bola de drac'

A.c.r.
2 min
Bola de drac agafa aquesta nit el relleu de Bola de drac Z Kai al canal 3XL.

BARCELONA.El canal 3XL comença a emetre avui (21.30) la saga original de Bola de drac , que agafarà el relleu de Bola de drac Z Kai . La sèrie, la primera de les quatre que segueixen les aventures de Son Goku, s'emetrà amb la imatge remasteritzada, és a dir, amb molta més qualitat de la que tenia quan es va emetre per primera vegada a TV3, a principis dels anys 90. A més, a diferència del que havia passat anteriorment, la careta inicial dels capítols i els crèdits del final seran els de la versió original japonesa, que varien al llarg de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per celebrar el retorn d'una producció tan esperada per molts espectadors, la web del 3XL acollirà des d'avui mateix dues propostes perquè els fans de Bola de drac hi puguin participar. D'una banda, s'obrirà un concurs de fotografies en què els seguidors de la sèrie hauran de demostrar la seva passió per Bola de drac , ja sigui disfressant-se, mostrant la seva col·lecció d'objectes relacionats amb la sèrie, fent un kamehame , etc. De l'altra, la web ofereix també la possibilitat de participar en un interrogatori sobre la sèrie, que obligarà els participants a demostrar el seu grau de coneixement sobre la saga. El qüestionari tindrà diversos nivells de dificultat per adaptar-se als coneixements de cadascú, i inclourà també preguntes proposades pels responsables del portal Boladedrac.cat i per altres usuaris que hi vulguin col·laborar. A més de tot això, el 3XL oferirà durant els pròxims dies diversos reportatges relacionats amb la sèrie.

La saga Bola de drac va tornar a TVC el 19 de setembre, gairebé 10 anys després que s'hagués deixat d'emetre per TV3 i en resposta a una forta pressió popular perquè Son Goku i companyia tornessin a Catalunya. Des de llavors, s'han vist els capítols de Bola de drac Z Kai -la remasterització de Bola de drac Z , que aquí encara no s'havia vist mai- i a partir d'ara s'emetran, de manera consecutiva, les altres tres sèries: Bola de drac , Bola de drac Z i Bola de drac GT .

stats