Mèdia 03/07/2012

Les celebracions televisives de 'la roja' fracassen a Catalunya

Tant l'especial que ofereix Telecinco com el de La 1 obtenen discrets resultats d'audiència, superats per programes de TV3

Ara
1 min
FESTES DE CELEBRACIÓ
 Centenars d'aficionats, amb banderes, samarretes i bengales, es van reunir a la plaça d'Espanya de Barcelona per celebrar l'èxit de la roja.

BarcelonaTot i les audiències històriques que ha aconseguit 'la roja' a la televisió catalana i també a l'espanyola, els especials sobre el triomf dels futbolistes de la selecció espanyola no han aconseguit el mateix èxit. L'espai que va oferir ahir dilluns TVE, 'Triplete histórico de España', ha obtingut a Catalunya un 9,8% de 'share' amb només 304.000 espectadors. Això el deixa en l'onzena posició. Més enrere queda encara l'especial de Telecinco, 'Gracias, Campeones', que va obtenir aquí la quinzena posició, amb 264.000 espectadors i un 18% de quota de pantalla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'estat espanyol en conjunt, els resultats canvien. El segon espai més vist de la televisió espanyola d'ahir és l'especial de La 1, que va aconseguir un 15,7% de 'share' amb un total de 2.674.000 espectadors davant la pantalla. L'especial informatiu de Telecinco va aconseguir el sisè lloc, amb un 19'3% de 'share' i 2.150.000 arreu de l'estat.

El 'Telenotícies migdia' i el 'Telenotícies vespre' van ser els dos espais més vistos de la televisió a Catalunya ahir, amb un 32,7% i un 20,8% de quota de pantalla, respectivament.

stats