La cerimònia dels Emmy 2019 no tindrà presentador

Els premis televisius continuen el camí iniciat pels Oscars aquest any

La cadena Fox ha confirmat avui que la pròxima cerimònia dels Emmy, que se celebrarà el 23 de setembre, no tindrà presentador, tal com ja va passar en els Oscars d'aquest any. El responsable d'entreteniment de Fox, Charlie Collier, ho ha anunciat avui durant una trobada amb l'Associació de Crítics de Televisió dels Estats Units. 

L'executiu ha assegurat que s'ha pres aquesta decisió amb la intenció de poder dedicar més temps a "homenatjar" les sèries i els programes de televisió als quals es dedica aquesta cerimònia de premis. A més, Collier ha reconegut que la cerimònia dels Oscars d'aquest any, que no va tenir presentador, els ha ajudat a prendre la decisió de prescindir d'una cara famosa que vehiculi tota la gala. 

'Joc de trons' bat un nou rècord aconseguint 32 nominacions als Emmy

El responsable d'entreteniment ha assegurat que, tot i que tenien diversos noms en ment per encarregar-se de la cerimònia, no havien tancat cap acord amb ningú abans de prendre la decisió de no tenir presentador. "El que per a mi és interessant aquest any és que direm adeu a moltes sèries meravelloses. Tenim 'Joc de trons', 'Empire','Veep' i 'The Big Bang theory'", ha explicat Collier, que ha afegit que si la cerimònia dedica vint minuts a un número d'obertura inicial amb el presentador es perd temps que es pot dedicar a les sèries i programes. 

Els últims premis Emmy van comptar amb Michael Che i Colin Jost, humoristes de 'Saturday Night Live', com a amfitrions, tot i que el seu paper no va ser gaire celebrat per la crítica, que va considerar que els presentadors havien tingut un perfil baix durant tota la cerimònia.

Més continguts de