COMUNICACIÓ
Mèdia 04/04/2011

El compte enrere per al 10-A, a la portada de l'ARA

La nova era al PSOE després de Zapatero, els intents de Gaddafi per trobar una sortida al conflicte o els estranys pactes municipals que reconcilien enemics íntims, els altres temes de la primera plana

Redacció
1 min
Portada ARA. 4 abril

BarcelonaLa consulta de diumenge vinent a Barcelona i l'anàlisi que en fan els partits catalans són el principal reclam a la portada del diari de dilluns. El retorn del dret a decidir a l'espai central de la política catalana i l'exemple d'Arenys de Munt, el primer municipi que va organitzar una consulta per la independència, formen part dels continguts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera plana del diari també fa un repàs a la nova era que s'obre al si del PSOE un cop Zapatero ha anunciat que no serà el candidat a la reelecció. Els moviments de Rubalcaba i Chacón per succeir-lo centraran l'atenció a partir d'ara.

A menys de dos mesos de les eleccions municipals, la portada també destaca els pactes més estranys que s'han fet als ajuntaments catalans, acords que uneixen en l'àmbit dels municipis partits enfrontats en l'àmbit nacional.

Pel que fa a les opinions, l'economista Marta Espasa parla de la paràlisi que provoquen els ajuts excessius a les zones més pobres, Antoni Vives repassa la reputació de l'aposta per l'energia nuclear i l'exministre mexicà Jorge G. Castañeda analitza la política del gabinet d'Obama amb l'Amèrica Llatina i, especialment, amb el problema mexicà del narcotràfic.

stats