Mèdia 17/05/2012

Eugeni Sallent, director de TV3: "Farem un esforç per tenir el Barça en obert, però no a qualsevol preu"

El nou director de la televisió pública catalana diu que TV3 pot seguir sent líder sense el futbol

Ara
2 min
Eugeni Sallent ha estat entrevistat a 'Els matins'

BarcelonaEl nou director de TV3, Eugeni Sallent, assegura que la televisió pública continua aspirant a oferir les transmissions de la Lliga de futbol tot i les retallades. Ara bé, ha deixat clar que "no a qualsevol preu". "Farem un esforç per tenir el Barça en obert, però no a qualsevol preu", ha dit en la seva primera entrevista aquest matí a 'Els matins', de TV3'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3 ja té els drets de la Champions per als propers tres anys. Els partits s'oferiran els dimarts i compartits amb Televisió Espanyola. Per a la Lliga i la Copa del Rei encara s'està negociant. De fet, tal com explica avui l'ARA, els drets en obert de la propera Lliga encara no s'han adjudicat a cap cadena, i la intenció de Mediapro –la propietària d'aquests drets– és empobrir l'oferta de partits gratuïts i reduir el nombre d'enfrontaments amb presència del Barça i del Madrid, que es veurien pràcticament sempre a través dels canals de pagament.

"TV3 pot seguir sent líder sense el futbol i sense programes escombraria?", ha preguntat la periodista Ariadna Oltra. "Sí –ha contestat Sallent–, es pot seguir sent líder amb una programació de qualitat, com fins ara".

Hi haurà 'Polònia', 'Crackòvia' i 'El convidat'

El nou director de TV3 també ha assegurat que la temporada que ve hi continuara havent els programes puntals de l'emissora: "Hi haurà 'Polònia', 'Crackòvia', 'Els matins' i 'El convidat'".

"S'ha de notar poc que hi ha hagut canvi de director. L'oferta de programació està molt ben definida. Els projectes a curt i mitjà termini estan engegats. No es notaran canvis radicals", ha remarcat.

Com ja va fer el director de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, Sallent assegura que no hi ha previst fer cap ERO a TV3 aquest any i que els acomiadaments seran sempre "l'última opció". Sallent també ha dit que no s'espera cap retallada addicional a la que ja ha anunciat el Govern sobre el pressupost de la CCMA.

La Corpo va designar ahir els nous caps de programes i d'informatius. Jordi Serra es manté com a cap de programes de TV3 i Jaume Peral assumeix la direcció dels informatius. Sallent ha agraït la tasca feta fins ara per Rosa Marqueta al capdavant de la redacció.

stats