Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

Les confessions de Bush, 10 anys després de l'11-S, a la portada d'ABC

El rotatiu recull les impressions de l'expresident sobre els atacs terroristes avui que es compleixen "10 anys del dia que va canviar el món"

L' ABC dedica la seva portada d'avui, 11 de setembre, a les confessions del que era president dels EUA quan hi van haver els atemptats terroristes a les Torres Bessones. Amb una foto gran de George Bush sobreposada sobre els dos focus de llum que recorden el lloc on hi havia les Torres Bessones, el rotatiu editat a Madrid titula: "Vaig pensar que no podia decebre milions de persones". El diari recull les "confessions íntimes de l'expresident Bush sobre com va encaixar i afrontar els atacs, en un llibre inèdit a Espanya".

El País, en canvi, dedica la seva portada al candidat socialista a les eleccions generals Alfredo Pérez Rubalcaba que assegura que demanarà al Govern espanyol "que aprovi l'impost per als patrimonis més grans" i reconeix que ha pogut cometre errors "però on he estat, he fet; i Rajoy ha passat". El Mundo recull també la voluntat de Rubalcaba d'aplicar l'impost que grava el patrimoni i titulen: "Zapatero cedeix davant Rubalcaba i ultima gravar el patrimoni" i recorden que va ser el mateix Zapatero qui va eliminar aquest impost.

La commemoració dels 10 anys dels atemptats de l'11-S als EUA centren la primera pàgina de Público que avui titula: "Deu anys de l'11-S. L'atemptat que va canviar el món"i recorda que aquells atacs "van portar els neocon a imposar un nou ordre mundial, llençant dues guerres a l'Afganistan i a l'Iraq"

El diari La Razón es fa ressò, en portada, del discurs d'ahir a la nit del president Artur Mas i destaca que "Mas desafia la justícia i assegura que mantindrà la immersió" i ho acompanya amb una altra notícia: "Rajoy eliminarà totes les despeses supèrflues".

Pel que fa als rotatius editats a Barcelona, La Vanguardia dedica la seva portada a l'aniversari de l'11-S i amb una foto gran de Manhatttan on dos focus de llum recorden el lloc on hi havia les Torres Bessones destaca una paraula: "Recorda". El Periódico en canvi opta per destacar dos temes: un reportatge sobre els fills de la immersió lingüística on destaca que "l'atac a l'ensenyament en català marca la Diada" i el "regal" que va fer el Barça ahir a Anoeta. "Adéu, Espanya?" és el titular de portada d' El Punt-Avui que recull la opinió d'una vuitantena de personalitats de la societat civil sobre l'actual relació entre Catalunya i Espanya.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT