Mèdia 08/05/2011

Les consultes del 10-A, el més vist a l'abril a ARA TV

Barcelona Decideix ocupa dues de les posicions dels vídeos més vistos

Redacció
2 min

BarcelonaLa 'Passejada pel 10-A', durant la jornada de votació de la consulta sobre la independència a Barcelona, és el primer dels cinc vídeos més vistos durant l'abril a ARA TV. Es tracta de contingut propi, generat durant aquell dia en què es pot veure l'ambient a diverses zones de la ciutat i els primers votants i els actes festius que es feien.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El vídeo 'No ha caigut 'raro' Sant Jordi. Sant Jordi cau sempre el 23. És un problema religiós' ocupa la segona posició de l'abril. La diada, que enguany va caure en dissabte sant, es va celebrar en un to molt festiu i amb moltíssima participació. La perspectiva va permetre enregistrar com els carrers s'omplien de gent a mesura que el matí avançava.

El tercer vídeo més vist és 'La contrarellotge del 10-A', en què l'ARA explica com és una jornada dels organitzadors de la consulta sobre la independència.

Antònia Font és el darrer protagonista dels cinc vídeos més vistos a l'Ara.cat. El dia que el conjunt mallorquí va estrenar el seu disc 'Lamparetes', ARA TV publicava una entrevista al seu compositor, Joan Miquel Oliver, en què explica com manté la frescor als seus discos. "Grup de culte no, ja t'ho dic jo que no", afirmava el cantant.

Finalment, el cinquè vídeo d'aquest rànquing és 'Un dia amb els Antònia Font... Wa yeah!'. Vam visitar els músics mallorquins per descobrir una mica més sobre el seu univers.

stats