TV3 RENOVA UN DELS GRANS ÈXITS DE LA TEMPORADA
Mèdia 24/12/2010

'El convidat' continuarà de visita una segona temporada

La primera temporada ha estat un èxit d'audiència i de crítica i TV3 ha decidit que tingui continuïtat. El convidat, el programa en què Albert Om visita personatges coneguts, tindrà noves entregues.

Auri Garcia Morera
2 min
Albert Om, presentador d' El convidat , està molt satisfet de la primera temporada del programa i té ganes de continuar.

BarcelonaHa estat un dels grans èxits de la temporada i ja és segur que tindrà continuïtat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El convidat, el programa que Albert Om defineix com a "televisió tranquil·la", tindrà una segona temporada. TV3 i els responsables del programa estan d'acord que hi hagi noves entregues, tot i que encara falta definir com i quan. Com a molt d'hora, però, serà la tardor de l'any vinent.

La primera temporada, que es tancarà dilluns vinent amb un programa especial, ha estat un èxit d'audiència. De mitjana, els capítols d' El convidat han tingut 748.000 espectadors i un 24,5% de quota de pantalla. A més, la crítica l'ha valorat molt positivament. Ferran Monegal, per exemple, ha escrit que Albert Om "aconsegueix una profunditat que és una estimable raresa".

El presentador del programa en fa un balanç molt positiu. "Estem molt contents que hagi funcionat un programa que reivindica la tele tranquil·la", explica Om. "Era un risc en una tele que és molt accelerada", afegeix amb agraïment.

Música i Twitter

Un dels aspectes més elogiats d' El convidat ha estat la selecció musical. "Hi ha temps per respirar, per això també ha lluït més la música", diu Albert Om. A dia d'avui, la llista de Spotify amb les cançons que han sonat al programa té pràcticament 8.000 subscriptors. Un altre racó d'internet en què el programa ha tingut molt èxit ha estat Twitter. En més d'una ocasió, l'etiqueta #elconvidat s'ha colat entre els deu termes més mencionats a l'Estat espanyol. "A part de ser un programa molt vist, ha estat un programa molt comentat", explica Om. "Hi ha una nova manera de veure la televisió", conclou el presentador.

El programa especial amb què acabarà la temporada consisteix en un resum de tots els capítols emesos. Segons Carol Saliner, la subdirectora d'El convidat, les 13 píndoles "capturen l'essència del que és el personatge i del que va ser el cap de setmana per a l'Albert, amb el millor de la banda sonora".

stats