Publicitat
Publicitat

#elconvidat arrenca amb força

L'estrena de la segona temporada del programa de TV3 ha omplert la xarxa de comentaris i situa #elconvidat, Quim Monzó i Albert Om com a Trending Topics

L'estrena a TV3 de la segona temporada del programa 'El Convidat' ha seduït els usuaris de Twitter, tal com ho demostren els seus missatges a la xarxa. El hashtag #elconvidat ha estat Trending Topic estatal número 1, és a dir, el més utilitzat durant aquella estona. A la llista de paraules més utilitzades a aquesta xarxa social també s'hi han trobat, entre els deu primers, els noms de Quim Monzó i Albert Om.

Durant el programa, els usuaris han reflexionat amb qüestions com " té raó en . començaré a ensenyar als meus tres fills a fer forats a la paret abans que marxin..."; "' Has de dir el que et convingui a cada moment: aquest és un món d'hipocresia'. Immens " i fins i tot qui es demana " com pot ser que encara no hagin donat el Nobel a un geni com el Quim Monzó".

Monzó i l'avatar d'Albert Om

Mentrestant, durant l'emissió del programa, Quim Monzó ha posat la cara d'Albert Om a la imatge del seu perfil a Twitter. Minuts abans de començar el programa, l'escriptor ha dit que se n'anava a dormir, tot i Albert Om, des del perfil d' @elconvidatTV3, li ha demanat que s'esperés. Durant el programa, Monzó ha fet alguns tuits, però no ha dit si el mirava o no. El més probable és que no ho hagi fet, ja que durant la conversa amb Om li ha explicat que no es mira mai als programes on surt.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT