ràdio
Mèdia 06/12/2010

La Cope estrena dos programes d'esports per internet

La cadena dels bisbes aposta per les noves maneres d'escoltar la ràdio amb dos espais que només es podran seguir a la xarxa

Albert Castellví
1 min

BarcelonaThis is football i Showtime són els dos nous programes que estrena avui la cadena Cope, amb una peculiaritat: no s'emetran per la ràdio convencional, sinó que només es podran seguir a través d'internet. A partir d'avui, cada dilluns a les 20:00 es penjaran a la web de l'emissora els dos espais, que repassaran, respectivament, tota l'actualitat del futbol internacional i del bàsquet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A This is football, Fernando Evangelio i diversos col·laboradors parlaran de les lligues de futbol d'arreu del món, amb especial interès per l'anglesa i pels jugadors espanyols que competeixen a l'estranger.

Pel que fa a Showtime, se centrarà en el món del bàsquet, des de la lliga ACB i l'Eurolliga fins a l'NBA. El presentarà el català Dani Senabre, i també hi tindran cabuda la música i l'humor. A més, el programa dedicarà un especial interès al bàsquet dels anys 80, i recomanarà llibres o pel·lícules relacionades amb aquest esport.

Tots dos programes tindran una durada aproximada de 70 minuts, i es podran escoltar on-line o bé descarregar-se en format MP3.

stats