Mèdia 07/06/2021

Cosmo estrena la sèrie policíaca 'The Mallorca files'

La tensió sexual entre els detectius protagonistes i els paisatges de Mallorca són els principals atractius d'aquesta ficció

1 min
Els protagonistes de 'The Mallorca files'

BarcelonaEl canal Cosmo estrena demà The Mallorca files, una sèrie policíaca que compta amb una atípica parella de detectius: Miranda Blake (Elen Rhys), una policia britànica de mètode, més aviat introvertida i que està acostumada a seguir les normes, i el seu homòleg alemany Max Winter (Julian Looman), amb un enfocament més aviat particular que es basa en seguir el seu instint. Tots dos treballaran a les ordres de la cap de policia de Mallorca, Inés Villegas (María Fernández-Ache). La dinàmica de la parella resolent casos, de vegades amb química, i altres sense, propicien un to d'humor a la sèrie que anirà in crescendo. Segons avança la cadena en una nota informativa, "arribarà a haver-hi tensió sexual entre els dos detectius".

The Mallorca files compta amb el teló de fons dels "increïbles paisatges que ofereix l'illa, platges banyades pel sol però, sobretot, l'estil de vida glamurós de l'illa balear que pocs britànics realment estan acostumats a veure quan venen de vacances", afegeixen des de la cadena. La sèrie visitarà diferents escenaris de l'illa, que es converteix així en un tercer protagonista amb trames que tenen lloc a les vinyes de l'interior, a la serra de Tramuntana, en viles luxoses i iots.

stats