Audiències

'Crackòvia' i 'El convidat' continuen imbatibles

Bojan dóna al programa d'Albert Om la segona millor marca de la temporada, amb 740.000 espectadors

TV3 no té rival els dilluns. Els seus dos espais de prime time, Crackòvia i El convidat, es mostren intractables setmana rere setmana, i permeten a la cadena tancar el dia amb diferències còmodes sobre els seus rivals: ahir, TV3 va aconseguir un 16,5% de share mitjà, per un 12,9% de Telecinco i un 12,5% de La 1.

El convidat va aconseguir ahir el segon millor registre d'aquesta temporada: 740.000 catalans van veure la visita d'Albert Om a Bojan Krkic, un resultat només superat per l'estrena, amb Quim Monzó, però que en termes de share situa el programa al mateix nivell que el de Miquel Calçada (un 23,9%), els dos més baixos emesos fins ara. El Crackòvia, per la seva banda, va patir les conseqüències d'un cap de setmana sense lliga, i va obtenir un dels resultats més baixos de la temporada. Tot i així, els 808.000 espectadors i el 25,4% de quota de pantalla suposen uns resultats extraordinaris que el tornen a fer líder indiscutible del dia.

Entre la resta d'oferta de prime time, el més seguit va ser el capítol d' Águila roja que va emetre La 1, i que va reunir 568.000 catalans (un 19% de quota de pantalla).

Més continguts de