Audiències
Mèdia 11/10/2011

'Crackòvia' i 'El convidat' continuen imbatibles

Bojan dóna al programa d'Albert Om la segona millor marca de la temporada, amb 740.000 espectadors

Ara
1 min

BarcelonaTV3 no té rival els dilluns. Els seus dos espais de prime time, Crackòvia i El convidat, es mostren intractables setmana rere setmana, i permeten a la cadena tancar el dia amb diferències còmodes sobre els seus rivals: ahir, TV3 va aconseguir un 16,5% de share mitjà, per un 12,9% de Telecinco i un 12,5% de La 1.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El convidat va aconseguir ahir el segon millor registre d'aquesta temporada: 740.000 catalans van veure la visita d'Albert Om a Bojan Krkic, un resultat només superat per l'estrena, amb Quim Monzó, però que en termes de share situa el programa al mateix nivell que el de Miquel Calçada (un 23,9%), els dos més baixos emesos fins ara. El Crackòvia, per la seva banda, va patir les conseqüències d'un cap de setmana sense lliga, i va obtenir un dels resultats més baixos de la temporada. Tot i així, els 808.000 espectadors i el 25,4% de quota de pantalla suposen uns resultats extraordinaris que el tornen a fer líder indiscutible del dia.

Entre la resta d'oferta de prime time, el més seguit va ser el capítol d'Águila roja que va emetre La 1, i que va reunir 568.000 catalans (un 19% de quota de pantalla).

stats