Els creadors de 'Joc de trons' fitxen per Netflix

David Benioff i D.B. Weiss firmen un acord de 200 milions de dòlars amb la plataforma de 'streaming' per a la creació de nous productes

Les sèries també tenen el seu mercat, i Netflix ha sigut el primer a marcar gol abans que Amazon i Disney. El servei de vídeos en 'streaming' ha aconseguit un acord exclusiu amb els creadors de 'Joc de trons' per a la creació de nous productes per a Netflix, un pacte que s'estima que ha costat 200 milions de dòlars.

Després d'una dècada a la HBO i de centrar-se exclusivament amb l'univers de 'Joc de trons', els 'showrunners' de la sèrie,  David Benioff i D.B. Weiss, han decidit començar la pròxima temporada a una altra plataforma. De fet, des del juliol d'enguany que diversos serveis en 'streaming' com ara Amazon i Disney han volgut "seduir" Benioff i Weiss per escriure, produir i dirigir noves sèries i pel·lícules per a les seves audiències. Al final, però, Benioff i Weiss s'han decantat per Netflix, seguint els passos d'altres creadors com ara Shonda Rhimes, d''Anatomía de Grey', i Ryan Murphy, d''American horror story', que també han signat un acord amb la plataforma. 

"Hem tingut una trajectòria molt bonica amb la HBO durant més d'una dècada i estem molt agraïts a tothom que ens ha fet sentir com a casa", van comentar Benioff i Weiss. A més, els 'showrunners' també van destacar l'emoció que sentien per començar aquesta nova etapa: "Netflix ha construït una cosa impressionant i sense precedents, i és un honor que ens hagin convidat a formar-ne part".

Per la seva banda, la plataforma ha destacat que Benioff i Weiss són una força creativa molt important i han entretingut moltes audiències amb la seva èpica narrativa. "No poden esperar a veure on portarà la seva imaginació", va explicar Ted Sarandos, director de contingut de Netflix.