Mèdia 16/09/2019

Els creadors de 'Friends' asseguren que no faran una segona part de la sèrie

N'han explicat els motius en un acte sobre el 25è aniversari de la comèdia

Ara
2 min
'Friends' es passa a la HBO

BarcelonaAquest any es compleixen 25 anys de l'estrena de 'Friends', però els seguidors de la comèdia no podran gaudir d'una reunió del sis amics de Nova York ni d'una segona part de la sèrie. Marta Kauffman i David Crane van explicar aquest cap de setmana els seus motius per no ressuscitar la sèrie que va fer famosos Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt Le Blanc i David Schwimmer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"No farem un capítol de reunió. No farem un 'reboot'", va explicar Kauffman al Tribeca TV de Manhattan. "Hi ha dues raons. Una de les raons per les quals no farem una reunió és que la sèrie era sobre un moment de la vida en què els amics són la teva família. I, quan tens la teva pròpia família, això canvia. L'altra raó és que no superarem el que vam fer", va assegurar.

Per la seva banda, Crane va afegir: "Vam fer la sèrie que volíem. La vam fer bé i li vam posar un llaç final. Si recuperéssim aquests personatges ara, no hi hauria el mateix ADN i hi ha moltes possibilitats que no fos tan bona".

A banda de descartar la possibilitat d'un retorn, Kauffman i Crane van compartir alguns dels secrets de la sèrie. Entre altres coses van explicar que la parella formada per la Monica i el Chandler no havia de durar més enllà de la primera nit que se'n van al llit junts. "Quan ho vam començar a escriure, la nostra intenció mai va ser que acabessin tenint una relació romàntica", va confessar Kauffman. "Vam pensar que seria una simple nit..., però la reacció de l'audiència va ser tan forta i la seva química era tan bona que al final vam haver de fer-los cas", recordava.

"Que la Monica i el Chandler acabessin junts era un indicatiu que la sèrie estava madurant, amb un Chandler que ja no tenia por del compromís", va rematar la creadora.

stats