Mitjans públics
Mèdia 12/07/2013

249 creus contra els acomiadaments a TV3

Els treballadors del canal públic converteixen les instal·lacions de la cadena en un cementiri per protestar contra l'ERO

Ara
1 min

BarcelonaEls treballadors de Televisió de Catalunya van plantar aquest dijous al vespre 249 creus al pati de les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí, una per cadascun dels treballadors que podrien ser acomiadats si s'acaba aprovant l'ERO, tal com proposa la direcció de la cadena. La protesta es va dur a terme després d'una assemblea en què el comitè d'empresa ha proposat noves mobilitzacions a la plantilla.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des que l'empresa va presentar formalment l'ERO als representants dels treballadors, el 26 de juny, la plantilla està duent a terme cada dia una aturada de 10 minuts. Habitualment s'ha fet coincidir amb l'inici del 'Telenotícies Migdia' o del 'Telenotícies Vespre', però la setmana passada la vaga va afectar també la transmissió de la cantada d'havaneres de Calella de Palafrugell, que finalment es va haver d'endarrerir perquè no coincidís amb la vaga. Aquestes protestes es mantindran, en principi, fins que es compleixi el termini de 30 dies per negociar l'ERO, és a dir, fins a finals d'aquest mes.

stats