"Expulsats de Barcelona", diumenge al dossier de l'ARA

"Puigdemont: «Cal un diàleg sense condicions»" és el titular principal de la portada

Per què ha pujat el preu de compra i de lloguer de l'habitatge a Barcelona? Quin impacte té aquesta pujada en les persones que hi viuen? Està acabant amb la vida de barri la gentrificació? Quines solucions polítiques es proposen?

Aquest diumenge dediquem el dossier a analitzar la crisi de l'habitatge. L'equip de la secció de Societat de l'ARA explica com afecta la pujada dels preus del lloguer els ciutadans més joves, exposa testimonis de persones que han hagut de deixar el pis i entrevista el regidor de Turisme per analitzar les mesures que es proposen des del govern municipal.

La gentrificació ha deixat d'expulsar els ciutadans d'un barri a l'altre i ha passat a ser un fenomen que provoca que la gent busqui habitatge fora de la ciutat, a l'àrea metropolitana. L'equip de la secció d'Economia de l'ARA posa sobre la taula les xifres al llarg d'aquests últims anys. Al dossier especial hi podreu trobar el mapa d'increment de preus de l'àrea metropolitana i la comparativa de l'augment econòmic entre Catalunya i Madrid.

"Puigdemont: «Cal un diàleg sense condicions»", portada de l'ARA

Les declaracions del president durant la roda de premsa que ha fet a Berlín l'endemà d'haver sortit de la presó de Neumünster configuren el tema principal de la portada del diari ARA d'aquest diumenge. "Puigdemont: «Cal un diàleg sense condicions»" és el titular principal de la portada. Descarrega-te-la aquí en pdf.