Cuatro emetrà la sèrie francesa 'Les témoins'

Es tracta d'una ficció d'intriga que ja s'ha venut a 25 països

El grup Mediaset ha comprat els drets de la sèrie francesa  'Les témoins' ("els testimonis"), que s'estrenarà "pròximament" a Cuatro amb el títol adaptat com a 'Desenterrados'. Aquesta ficció d'intriga, emesa per la cadena pública France 2 al març –tot i que abans ja s'havia vist a Bèlgica–, va aconseguir un gran èxit d'audiència, amb una mitjana de 4,34 milions d'espectadors i un 17,4% de quota de pantalla per als sis capítols de la primera temporada, i ja ha renovat per a una segona etapa.

La sèrie se situa en un poble costaner de Normandia en què diverses tombes de diferents cementiris són profanades i els cossos apareixen, en grups de tres, a l'interior de noves promocions de pisos que s'han de posar en venda. Arran d'aquest fet, la policia obre una investigació amb l'objectiu de trobar els responsables de l'exhumació dels cadàvers i descobrir els motius que els han portat a fer-ho.

Marie Dompnieri i Thierry Lhermitte donen vida, respectivament, a la detectiu responsable del cas i a un comissari de policia retirat que es reincorpora el cos per ajudar en la investigació. Hervé
Hadmar i Marc Herpoux són els creadors i directors de la sèrie, que abans d'arribar a Espanya s'ha venut a 25 països d'arreu del món, entre els quals els Estats Units o el Regne Unit.

Segons Mediaset, entre els ingredients més destacats de la sèrie hi ha " inesperats girs de guió, evidències deixades en escenaris que descobreixen la vida privada d'un cèlebre comissari ja retirat, la cuidada fotografia i l'hàbit utilització d' impressionants paratges naturals normands".