Mèdia 24/12/2014

La cuina de Lateral arriba a Barcelona

J.c.
1 min

BarcelonaLa cadena de restauració Lateral ha fet el que ells consideren el pas “natural” després de l’expansió progressiva per diverses zones de Madrid al llarg de 17 anys. Han obert un local a Consell de Cent, 329, entre la rambla de Catalunya i Balmes. Un punt des del qual aquest grup vol donar-se a conèixer a la capital catalana, on s’ha gastat 1,3 milions d’euros reconvertint els 300 metres quadrats que ocupava abans una agència de viatges. Una quantitat que indica l’èxit d’una cadena que ja factura 15 milions anualment. Amb una carta idèntica a tots els locals, la seva proposta d’aquí comptarà amb algunes particularitats pròpies del territori, tal com van anunciar en la presentació. La seva cuina non-stop ofereix des de plats típicament espanyols -com la cua de bou i el salmorejo - fins a propostes asiàtiques o italianes. La carta està dividida en peix, carn, pintxos, amanides, racions i postres. Els preus estan al voltant dels quatre euros, i arriben als set com a màxim.

stats