Mitjans públics
Mèdia 23/05/2013

El consell d'administració de La Xarxa descarta l'ERO i la Diputació insta l'empresa a negociar

Els treballadors consideren una "bona notícia" el resultat de la reunió d'aquest dijous

Ara
1 min

BarcelonaLa reunió que el consell d'administració de La Xarxa ha celebrat aquest dijous al matí ha acabat amb una "bona notícia" per als treballadors. "La Diputació no vol fer un ERO. Consideren que hi ha molt marge de negociació i insten a torna a negociar", ha explicat a l'ARA un representant dels treballadors, que es mostrava "satisfet" pel resultat de la reunió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons els representants de la plantilla, la reunió del consell d'aquest dijous ha estat només "informativa", i no ha servit, com es temien, per presentar un ERO que hauria pogut afectar, segons els seus càlculs 77 treballadors, és a dir, un 40% de la plantilla. "Ens havien posat l'ERO sobre la taula", argumenta la plantilla per justificar la seva por. Per aquest motiu, durant el matí d'aquest dijous un grup de treballadors s'ha manifestat davant la seu de la Diputació de Barcelona –principal accionista de l'empresa– per mostrar la seva oposició a aquesta mesura.

En un comunicat fet públic aquest dimecres, el comitè d'empresa es mostrava "obert a qualsevol negociació per evitar acomiadaments", però un representant del comitè assegura que la proposta de l'empresa era "inassumible" i "indignant". "Les negociacions estan en punt mort –continua–. Estem a l'espera, perquè s'hauran de reprendre".

stats