Mèdia 26/10/2011

La broma de la decapitació de Dani Martín té una seqüela al programa de Julia Otero

Ferran Monegal envia la presentadora "a pastar fang" i fingeix el seu propi acomiadament

1 min
Ferran Monegal i Julia Otero

p { margin-bottom: 0.21cm; } Ferran Monegal ha enviat “a pastar fang” Julia Otero durant el programa de ràdio que la periodista té a Onda Cero, Julia en la Onda d'aquest dimecres. El crític de televisió ha fingit el seu acomiadament per imitar la broma de la decapitació de Dani Martín que Pablo Motos va fer al programa El Hormiguero d'ahir. La broma de Monegal, que no estava pactada, ha agafat per sorpresa tots els redactors del programa i a la pròpia presentadora, segons fonts de l'emissora.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Si pretén anar per aquest terreny, podem acabar amb la nostra relació laboral”, ha espetat Monegal a Otero quan la periodista li ha preguntat per la broma televisiva. El crític ha acusat també la conductora del programa de practicar un “nepotisme pur” i ha afegit que “com que no hi estic d'acord, prefereixo deixar aquest programa i anar-me'n”, ha dit. Abans de marxar, però, el periodista ha enviat Otero “a pastar fang”.

La directora del programa ha donat pas aleshores a publicitat, moment en què el crític televisiu ha explicat fora d'antena que es tractava d'una recreació del que va passar ahir al programa d'Antena 3.

Els periodistes ho han explicat després de la pausa, tot i que la broma ha saltat a la xarxa social Twitter abans de les explicacions oficials.

stats