‘Polònia’ celebra els deu anys amb el segon millor resultat de la temporada

L’edició d’abans-d’ahir del Polònia, que coincidia amb la celebració del desè aniversari del programa, va ser la segona més vista de la temporada, amb 701.000 espectadors i un 21,3% de quota de pantalla. De fet, des del juny del 2014 aquesta xifra només s’havia superat en una ocasió, fa un mes.

Aquell rècord es va assolir amb el programa que va servir de comiat a Bruno Oro i en què va debutar el personatge de Carles Puigdemont. Aquell dia, l’espai de sàtira política es va enfilar fins als 807.000 seguidors i un 26,2% de share. Amb el resultat de dijous passat, el Polònia va encapçalar el rànquing d’audiències del dia, davant dels dos Telenotícies, que van completar el podi. El programa de sàtira política va incloure un gag sobre la dimissió d’Esperanza Aguirre, un sobre Barcelona World i un sobre Podem.

També va fer un bon resultat el .Cat, que amb la visita del conseller d’Afers Exteriors, Raül Romeva, va tenir 308.000 seguidors i un 11,7% de quota, la cinquena millor dada de la temporada. L’espai es va veure superat per Gran Hermano VIP, però va mantenir el primer lloc durant els 20 minuts inicials.