Recull de premsa
Mèdia 03/12/2011

"La destrucció de llocs de treball posa la Seguretat Social al límit del dèficit", destaca 'El País'

El rotatiu madrileny diu a la portada que l'empitjorament del mercat laboral està a punt d'acabar amb el superàvit de la Seguretat Social, "l'últim bastió de la bonança econòmica". La majoria dels diaris destaquen a la portada el trencament de les negociacions entre els funcionaris de presons i la policia després dels enfrontaments d'ahir davant la Model

Ara
2 min
ElPais_3

BarcelonaLa delicada situació dels comptes de la Seguretat Social és el tema principal de la portada del diari El País, que assegura que el deteriorament del mercat laboral està a punt de "tombar l'últim bastió de la bonança econòmica: el superàvit de la Seguretat Social". La Vanguardia també apunta en la primera plana que "el rècord d'atur palesa la recessió" i alerta que la "Seguretat Social amenaça d'entrar en dèficit".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Periódico se centra en les conseqüències de la retallada de Mas i exposa que "tancar de nit deixaria sense metro uns 33.000 viatgers". El diari barceloní recull les opinions de la federació de veïns de Barcelona, que considera "inacceptable" suprimir el servei nocturn els caps de semana" i del TMB, que calcula un estalvi de 2,5 milions.

La majoria dels diaris parlen a la pàgina principal del trencament de negociacions entre Govern i funcionaris després dels enfrontaments que van tenir lloc ahir davant la Model. La Vanguardia titula: "El Govern trenca amb els funcionaris pel bloqueig de la Model", mentre que El Periódico diu: "Funcionaris de presons escalfen la negociació amb la Generalitat". Per la seva banda, El Punt-Avui resumeix: "La negociació es complica".

Els diaris madrilenys ABC i La Razón coincideixen a centrar la seva portada en el nou aparcament de la llei Sinde per part del consell de ministres. L'ABC dedica la fotografia principal als socialistes José Blanco i Elena Salgado i titula: "Batussa per la llei Sinde". La Razón, per la seva banda, valora: "El govern, irresponsable, bloqueja la llei 'antipirateig'".

Público dedica la portada a les retallades de Maria Dolores de Cospedal a Castella-la Manxa i diu que "Cospedal mutila l'estat del benestar".

A la premsa esportiva, Mundo Deportivo conjura el F.C. Barcelona per a la victòria d'aquest vespre contra el Llevant amb un "Som-hi!", mentre el diari Sport situa a la portada Pep Guardiola i l'entrenador de l'Sporting de Gijón Manuel Preciado amb el títol: "Dos amics contra el Madrid". El 9 es pregunta: "Qui pensa en el clàssic?", i el diari Marca destaca les victòries de David Ferrer i Rafa Nadal a la Copa Davis i els qualifica d'"invencibles".

stats