Publicitat
Publicitat

MÚSICA i PREMSA

El diari 'The Guardian' versiona 'Radiohead'

La redacción del diari anglès 'The Guardian', amb el seu director al capdavant de la iniciativa, ha versionat el 'hit' 'Creep' de la banda anglesa de rock alternatiu Radiohead, com a resposta a l'acció d'editar un diari que la banda va utilitzar per promocionar el seu nou disc.

Ahir va sortir a la venta el nou CD de la banda britànica Radiohead, The King of Limbs, que ja s'havia estrenat inicialment per internet. Per promocionar la seva distribució per la xarxa, els membres de la banda van idear una acció promocional que va consistir en el repartiment a 61 ciutats del món d'un diari editat per ells mateixos, The Universal Sigh.

Algú podria pensar que a la redacció del diari britànic The Guardian no els va semblar gaire bé la iniciativa del grup anglès, ja que la seva resposta ha sigut versionar un dels hits de la banda, Creep. Diversos membres de la redacció, començant pel seu director, Alan Rusbridger, fins a columnistes, caps de secció i redacció, es van tancar en un estudi de gravació i van enregistrar la versió, que es pot escoltar a la pàgina web del diari.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT