Internet
Mèdia 15/02/2011

L'ARA arriba als 40.000 seguidors a Facebook

És el diari generalista català amb més seguidors

Redacció
1 min
La pàgina de Facebook de l'ARA

BarcelonaEl diari ARA ha arribat avui als 40.000 seguidors a Facebook, i es consolida com el diari generalista català amb més seguidors en aquesta xarxa social, a una distància important del segon.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A Twitter, el compte principal del diari, @diariARA, té més de 16.000 seguidors. A banda, cada secció del diari té un compte de Twitter específic, amb què interactua amb els lectors més interessats en cada temàtica. Esports i Política són les que tenen més seguidors, amb més de 2.000 cadascuna.

L'ARA va apostar per les xarxes socials com a eina de comunicació amb els lectors ja des d'abans del seu llançament. Mesos abans d'arribar als quioscos, va posar en marxa una pàgina de Facebook i un compte de Twitter per explicar el projecte i rebre els comentaris del públic.

Actualment, Facebook i Twitter s'utilitzen per difondre algunes de les informacions de l'edició digital i també per recollir les opinions dels lectors. Alguns dels comentaris rebuts a través de Facebook i Twitter s'inclouen a l'edició impresa del diari.

stats