Internet
Mèdia 27/01/2011

Un diari de l'Equador s'oblida de renovar el domini

Dos dies després, 'elcomercio.com' encara no funciona amb normalitat

Auri Garcia
1 min
L'explicació del diari 'El comercio'

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } La web del diari El Comercio, un dels més importants de l'Equador, va quedar inoperativa durant el dia de dimarts perquè els seus responsables es van oblidar de renovar el domini. Segons van explicar diversos lectors a través de Twitter, quan s'intentava accedir a elcomercio.com, es trobava un missatge que informava que no s'havia renovat el domini.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ahir, el diari va informar del problema a través de la seva pàgina de Facebook, amb el següent missatge: “Estimats lectors, davant dels problemes presentats des d'ahir a la nostra web, hem de comunicar-los que, per un error administratiu, el domini elcomercio.com no va ser renovat. Tot i això, la gestió s'ha realitzat, i esperem que aviat es restableixi el servei en la seva totalitat. Demanem disculpes pels problemes generats”.

A hores d'ara, la web continua sense funcionar amb normalitat. En accedir a elcomercio.com, s'activa una redirecció cap a elcomerciodelecuador.es, que és una web diferenciada que es dirigeix específicament als equatorians que viuen a l'Estat espanyol. Les informacions que hi apareixen són diferents de les de la web principal del mitjà, que segueix sense poder-se consultar.

stats